Uitverkocht;Sonomask (Zwart)

42.00

– 99,34% effectief tegen COVID-19 
– 98% filtratie van aerosolen met doorsnede > 5 micron.
– 99,99% antibacteriële werkzaamheid 
– 99,89 virusdodende werkzaamheid
– Duurzaam, tenminste 55 x wasbaar, het behoudt zijn antivirale en antibacteriële werkzaamheid.
– Zeer milieuvriendelijk! Eén mondkapje per jaar!

De Israëlische start-up Sonovia ontwikkelde een gepatenteerde sonochemische coatingtechniek waarbij met ultrasone geluidsgolven fysieke zinkoxide-nanodeeltjes in textiel worden geïmpregneerd. Het resultaat is dit mondkapje van polyester-katoen met bovengenoemde eigenschappen:

Dit prettig dragende mondkapje kan de hele dag gedragen worden, het smet niet. Aanbevolen wordt hat Sonomask mondkapje eenmaal per week met de hand te wassen in 30° of in de machine op een fijnwasproramma zonder bleekmiddel of wasverzachter. 

De lengte van het elastiek achter de oren is instelbaar. En bij de neus goed sluitbaar te maken.

Het sonomask mondkapje is niet gecertificeerd voor gebruik door medische professionals. Daar worden wegwerp mondkapjes gebruikt. 
Dit Sonomask mondkapje is een hulpmiddel. Overheidsmaatregelen ter voorkoming van verspreiding blijven volledig van kracht, ook bij gebruik van dit mondkapje. Houdt 1,5 meter afstand, was regelmatig uw handen, blijf binnen bij klachten.

Hygiënisch

Milieuvriendelijk

Levensreddend

Getest en bewezen

Uitverkocht

Levertijd: Het zwarte mondkapje is op dit moment uitverkocht.  De witte versie is op voorraad. Voor 13:00 besteld is morgen in huis! 
(zolang de voorraad strekt).

Verzendkosten franco naar 1 adres binnen NL

Hét alternatief voor niet medische wegwerp mondkapjes!